Städning Västerås

Städexperterna i Västerås

Våra tjänster

När det kommer till städning finns det få företag på marknaden som kan slå oss på fingrarna. Våra anställda har en bred kompetens och lång erfarenhet vilket gör dem alla till experter på sina respektive områden. Här kan du läsa mer om några av de tjänster som vi har att erbjuda. Hittar du inte det du söker efter är du alltid välkommen att komma in med en förfrågan så ska vi göra vårt bästa för att försöka hitta ett sätt att hjälpa dig.

Butiksstädning

Din butik är ditt ansikte utåt mot dina kunder. Att den alltid är i skinande rent skick är därför av stösta möjliga vikt. Vi hjälper många företag med att städa deras butiker och ser till att butiken alltid är i det skick som du vill se den när det att dags att öppna.

butiksstädning

Vi hjälper alla typer av butiker med städning, oavsett storlek, och tar gärna fram skräddarsydda städprogram som passar just din butik.

Byggstädning

Anlita oss för att ta hand om städningen på bygget. Vi kan komma under pågående bygge och hålla kontinuerligt rent eller bara vara där på slutet och se till att byggplatsen är i perfekt skick när bygget är klart. Vi tar hand om allt från grovsopor till damm och annat avfall.

Flyttstädning

Under en flytt är det mycket att tänka på och genom att låta oss ta hand om flyttstädningen får du inte bara mer tid över till annat, du kan även lita på att städningen utförs på ett sätt som motsvarar branschens och de nya ägarnas krav. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag med flyttstädning.

fönsterputsning

Fönsterputsning

Anlita oss för att få skinande rena fönster. Vi kan lägga upp en långsiktig plan med regelbunden fönsterputs eller gör punktinsatser då su upplever att behovet är extra stort. Hör av dig till oss så hittar vi en lösning tillsammans.

Golvvård

Hos oss på HJT Städ kan du få hjälp med de flesta typer av golvvård – oavsett om det rör sig om underhåll, polering eller andra golvbehandlingar på trä, plast, betong eller linoleum.

Hemstädning

Boka hemstädning hos oss om du känner att du har svårt att få tiden i vardagen att räcka till. Vi har erfaren personal som snabbt och effektiv städar ditt hem så att du alltid har det så fint och välstädat som du önskar. Vi sätter tillsammans ihop ett schema som passar dina behov.

Kontorsstädning

Vi kommer till ditt kontor ett antal gånger i veckan och ser till att det alltid är välstädat. Vår kontorsstädning kan innefatta allt från tömning av sopor, byte av mattor och andra textilier, grundstädning, skurning, dammning etc. Vi gör vårt bästa för att se till att alla dina städbehov blir tillfredsställda.

Specialstädning

Specialstädning kan innefatta många olika typer av städning. Exempelvis kan vi hjälpa till och städa olika typer av industrianläggningar och vårdmiljöer. Egentligen finns det ingen begränsning för vilken typ av städning vi kan erbjuda. Hör av dig till oss med dina behov så försöker vi hitta ett sätt att lösa dem.

 

Låt proffsen ta hand om din städning!